delicious food menus
Roll and nigiri sushi with salmon, tuna and shrimp, noodle soup, prawn tempura and sake menu template for asian cuisine restaurant design.
Currently available dishes
“Explore our delicious currently available dishes, freshly prepared with the finest ingredients.
-
Boiled Egg
₹10.00 -
BEEF WHEEL KABAB
₹70.00 -
CHICKEN 65
₹80.00 -
BEEF BIRYANI
₹80.00 -
CHICKEN BIRYANI
₹100.00 -
BEEF BUCKET BIRYANI
₹699.00 -
CHICKEN BUCKET BIRYANI
₹799.00
"தற்போது கிடைக்கும் உணவுகள்"
-
முட்டை
₹10.00 -
பீப் வீல் கபாப்
₹70.00 -
சிக்கன் 65
₹80.00 -
பீப் பிரியாணி
₹80.00 -
சிக்கன் பிரியாணி
₹100.00 -
பீப் பக்கெட்
₹699.00 -
சிக்கன் பக்கெட்
₹799.00
Currently available dishes
“Explore our delicious currently available dishes, freshly prepared with the finest ingredients.
-
Semiya
₹10.00 -
Chicken 65
₹50.00 -
CHICKEN LOLLIPOP
₹60.00 -
Chicken Kadi
₹70.00 -
Beef Kadi kabab
₹70.00 -
Beef Wheel Kabab
₹75.00 -
Green Kabab
₹75.00 -
Beef Liver
₹75.00 -
Sheek Roll
₹80.00 -
Egg Semiya fry
₹80.00 -
Veg Semiya fry
₹80.00 -
Chapli Kabab
₹80.00 -
Beef Semiya fry
₹80.00 -
Chicken Noodles
₹80.00 -
Beef Fried rice
₹80.00 -
Egg Noodles
₹80.00 -
Veg Noodles
₹80.00 -
Chicken Fried rice
₹80.00 -
Egg Fried rice
₹80.00 -
Veg Fried rice
₹80.00 -
Beef Noodles
₹80.00 -
Chicken Semiya fry
₹80.00 -
Kaadai oil Fry
₹100.00 -
Line piece
₹100.00
"தற்போது கிடைக்கும் உணவுகள்"
-
இடியாப்பம்
₹10.00 -
சிக்கன் 65
₹50.00 -
சிக்கன் லாலிபாப்
₹60.00 -
சிக்கன் காடி
₹60.00 -
பீப் காடி கபாப்
₹60.00 -
பீப் வீல் கபாப்
₹70.00 -
கிறீன் கபாப்
₹70.00 -
கல்லீரல்
₹70.00 -
வெஜ் சேமியா ஃப்ரை
₹80.00 -
சாப்லி கபாப்
₹80.00 -
பீப் சேமியா ஃப்ரை
₹80.00 -
முட்டை சேமியா ஃப்ரை
₹80.00 -
சிக்கன் பிரைட் ரைஸ்
₹80.00 -
பீப் பிரைட் ரைஸ்
₹80.00 -
வெஜ் பிரைட் ரைஸ்
₹80.00 -
முட்டை பிரைட் ரைஸ்
₹80.00 -
லைன் பீஸ்
₹80.00 -
சிக்கன் நூடுல்ஸ்
₹80.00 -
வெஜ் நூடுல்ஸ்
₹80.00 -
பீப் நூடுல்ஸ்
₹80.00 -
முட்டை நூடுல்ஸ்
₹80.00 -
ஷீக் ரோல்
₹80.00 -
சிக்கன் சேமியா ஃப்ரை
₹80.00 -
காடை ஆயில் பிறை
₹90.00